« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 03-04-2014

5 vragen aan Smart.pr

 Deze week staat onze partner Smart.pr in de schijnwerpers. Lees hier de 5 vragen aan onze partner.

 • Wie zijn jullie?
  Wij zijn Smart.pr. Een innovatief en jong bedrijf gevestigd in Amsterdam. We maken gebruiksvriendelijke software voor PR professionals. Met ons systeem krijg je het juiste bericht bij de juiste journalist. Smart.pr maakt het verspreiden van nieuws sneller, makkelijker en effectiever.
 • Wat is jullie aanbod?
  Smart.pr biedt je een dataset van circa 9000 Nederlandse journalisten: Press Search. Compleet en up-to-date. Hier vind je altijd de journalist die je zoekt. Die journalist die oprecht geïnteresseerd is in jouw nieuws dus. Je kunt je persrelaties persoonlijk maken en beheren in onze tool. Met al je collega's tegelijk. Voor meerdere accounts. Ook bieden we een verzendtool. Want effectieve verspreiding is minstens zo belangrijk als het vinden van een journalist. We bieden inzicht in openingspercentages, click-throughs, unsubscribes, blocks..

  En er is nieuws!
  Want binnenkort krijg je ook nog eens antwoord op de vragen: wie publiceert mijn nieuws? Wie twittert erover, op welke blogs verschijnt het? En wat was nu eigenlijk de PR waarde ervan? Zo heb je inzicht in het gehele proces; vanaf het vinden van de juiste journalist en het opstellen van je persbericht, tot aan de publicatie van jouw nieuws in medium x enige tijd later. Zo zorgt Smart.pr ervoor dat je als PR professional de impact van je werk nog beter kunt meten.
 • Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden en hoe kunnen zij korting krijgen?
  VPRA leden krijgen 15% korting bij het afsluiten van een abonnement op onze software. Wow! Ja dat dacht ik.
 • Quote van een lid die al gebruik maakt van jullie dienst, wat jullie zo’n geschikte leverancier maakt.
  Jos Govaart van COOPR zegt over ons:

  "Het is vanuit ons bureau heel fijn om te kunnen bouwen aan 1 collectief geheugen aan mediacontacten. Smart.pr voorziet daarin. Daarnaast is Smart.pr ook de perfecte tool om gepersonaliseerde persberichten te versturen. En ja, dat maakt natuurlijk écht het verschil."

[sharethis]

Activiteiten