« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 18-03-2014

5 vragen aan partner Ton Kastermans Fotografie

De VPRA heeft contact met een select aantal partners die leden met raad en daad bijstaan in hun werkzaamheden. Het bestuur beveelt ze van harte aan! Vanaf nu zal er elke week een stukje over een partner op de site en in de nieuwsbrief te lezen zijn. Vijf vragen aan de supplier waarin duidelijk wordt wie ze zijn en wat ze de VPRA-leden voor interessante korting bieden. Deze week komt Ton Kastermans Fotografie aan bod. 

 • Wie zijn jullie?
  Wij zijn Studio Kastermans gevestigd in een grote fotostudio te Hilversum
 • Wat is jullie aanbod?
  Wij hebben 6 fotografen in vaste dienst zijn daardoor zeer flexibel en hebben veel specialisaties in huis onder andere: portretten, bedrijfsfotografie, reclamefotografie/packshots en evenementen fotografie.  

  Speciaal voor evenementen en dergelijke: foto’s direct printen op locatie, nostalgische Photo Booth (De Kiekjeskast) , automatisch foto’s printen vanaf Instagram/Twitter (Instakiek)
 • Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?
  Wij kunnen de VPRA-leden 10% korting bieden.
 • Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen?
  Het liefst door vaste afnemer te worden maar eenmalig is natuurlijk ook geen probleem.
 • Quote van een lid die al gebruik maakt van jullie dienst, wat jullie zo’n geschikte leverancier maakt.
  Wij van Presstige PR werken al jaren met Ton Kastermans Fotografie Hilversum. Zij werken 24/7 indien gewenst. Wij lieten ’s-avonds laat eens wat persoonsfoto’s maken op Schiphol welke foto’s de volgende ochtend in een persmap moesten zitten, voor hun geen probleem. Voor bedrijfs-, reportage-, product-, pers- en reclamefotografie, op dit gebied is TKF de beste partner die wij ons kunnen wensen. Met vriendelijke groeten,  directeur / sr. Consultant Presstige PR 

[sharethis]

Activiteiten