« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 09-01-2014

VPRA en vakblad ‘Communicatie’ organiseren Dutch PR Awards 2014

Brancheorganisatie VPRA organiseert samen met vakblad ‘Communicatie’ de officiële Dutch PR Awards 2014. Het is de derde editie van de award. Dit jaar sluit vakblad ‘Communicatie’, onderdeel van de AdformatieGroep, voor het eerst aan bij de organisatie van het evenement. De prijs wordt op 15 mei te Amsterdam uitgereikt aan het bureau met de beste PR case van 2013 en 2014, verdeeld over vijf verschillende categorieën. Voor deze awards is een professionele vakjury samengesteld die bestaat uit David Gribnau en Rocco Mooij (organisatie), Andre Manning (Philips), Jan Christiaan Hellendoorn (o.a. Albert Heijn), Klaske de Jonge (Vodafone), Marjolijn Meynen (Rijksmuseum) en Noelle Aarts (Universiteit van Amsterdam).

David Gribnau, voorzitter van de VPRA: ‘De samenwerking met het vakblad ‘Communicatie’ staat  volledig in lijn met de groei die de VPRA doormaakt. Na twee succesvolle jaren van de award is het tijd voor verdere professionalisering. Het belooft een evenement voor de hele sector te worden waarbij overdag de twaalf nominatiecases gepresenteerd worden, gevolgd door een borrel en diner. Op de dag krijgen de aanwezigen dus de beste cases van het afgelopen jaar voorgelegd, wat een indruk geeft over hoe de hele branche ervoor staat.’

Rocco Mooij, hoofdredacteur Communicatie: ‘Het is eigenlijk vreemd dat er voorheen nooit prijzen waren, specifiek voor PR campagnes. We spelen graag een rol in dit initiatief omdat ook wij vinden dat het de hoogste tijd is voor een goede PR prijs. Zo kunnen we de VPRA helpen om het evenement en de branche naar een nog hoger niveau te tillen, zodat het de glamour en status krijgt die het verdient.’ 

Bureaus en opdrachtgevers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op www.dutchprawards.nl voor het evenement. Kosten bedragen  € 350,- of € 550,- per case, respectievelijk voor leden/abonnees Communicatie en niet-leden/abonnees.

De Dutch PR Awards worden mede mogelijk gemaakt door ANP Perssupport, BuzzTalk, De Perslijst, Dokter Klik, GraphFruits, Howards Home, Media Info Groep, PersPagina en Smart.pr.

 

[sharethis]

Activiteiten