« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 22-03-2012

Bestuurlijke wisselingen bij VPRA

David Gribnau: ‘Het is een eer om de VPRA te mogen leiden. We winnen aan belang en groeien in een razend tempo momenteel. De animo onder communicatiebureaus is sterk toegenomen. De kwaliteitsnorm, het inkoopvoordeel, de kennisuitwisseling en meer acquisitiemogelijkheden zijn veelal de argumenten voor het lidmaatschap. Inmiddels begint de koerswijziging die onder Osten is ingezet haar vruchten af te werpen. Waar we –al weer lang geleden- verder moesten in afgeslankte vorm, is het nu de ambitie om het ledenaantal binnen twee jaar te verdubbelen tot zestig leden. Ik heb het volste vertrouwen dat dit gaat lukken. De ambitie is er!’

Naast een nieuwe voorzitter hebben ook een aantal andere bestuurlijke stoelen een nieuwe eigenaar gekregen. Serge Beckers, Wisse Kommunikatie is de nieuwe secretaris van de brancheorganisatie. Hij vervangt Theo Snijders. Harriët Verhoeven, Pitch Communicatie & PR,  is benoemd tot penningmeester. Linda Annink, Urban Solutions, Mayke van Keep, De Issuemakers, Maarten Halsema en Peter Davina, beiden IvRM, zijn de overige bestuursleden.

Over de VPRA
De VPRA is de brancheorganisatie voor Public Relations en Communicatieadviesbureaus. De VPRA behartigt de belangen van de leden en bevordert een professionele vakuitoefening, zowel qua inhoud als qua bedrijfsvoering. Hierbij vormt de VPRA een platform voor ontmoeting en ontwikkeling van de aangesloten bureaus, respectievelijk hun directies en medewerkers. De VPRA is opgericht in 1997 en is voortgekomen uit de voormalige VPRA (Vereniging van Public Relations Adviesbureaus) en de NPRC (Nederlandse Vereniging van Public Relations Consultants).

[sharethis]

Activiteiten