« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 17-10-2012

De Issuemakers behaalt BureauManagement Norm

Een onafhankelijke commissie van de VPRA toetst de bij haar aangesloten bureaus systematisch op kwaliteit. Hiervoor is de BureauManagement Norm (BMN) ontwikkeld. Deze norm toetst de operationele aspecten van de bedrijfsvoering, het professionaliteitniveau van de medewerkers en de leiding en het toetst de kwaliteit van de dienstverlening. De BMN is ontwikkeld voor alle typen PR- en communicatieadviesbureaus die lid zijn van de VPRA of dat willen worden.

Sybrig van Keep, managing partner De Issuemakers: ‘We zijn natuurlijk super blij met het behalen van deze bureaumanagement norm. Wij hebben het proces om deze norm te behalen als een goede stimulans gezien om onze eigen interne organisatie te reviewen en te bekijken of we op de goede weg zitten. Gelukkig blijkt dit het geval te zijn. We raden alle pr-bureaus aan ditzelfde proces te doorlopen. Al was het alleen maar om je eigen procedures tegen het licht te houden.’

Over de Issuemakers
De Issuemakers is een communicatieadviesbureau gespecialiseerd in het agenderen van maatschappelijke issues bij samenleving, overheid en politiek. Zij zetten issues neer, zorgen dat ze aandacht krijgen en koppelen deze issues aan bedrijven, merken en organisaties, zodat die zich hiermee maatschappelijk kunnen positioneren en/of hun aanpak maatschappelijk kunnen verankeren. Hun instrumenten zijn Public Affairs, Persbegeleiding, Issuemonitoring, Issuemanagement, Stakeholdersbeleid, Crisiscommunicatie, Sponsoring en natuurlijk Issuemaking.

Over VPRA
De VPRA is de brancheorganisatie voor Public Relations en Communicatieadviesbureaus. De VPRA behartigt de belangen van de leden en bevordert een professionele vakuitoefening, zowel qua inhoud als qua bedrijfsvoering. Hierbij vormt ze een platform voor ontmoeting en ontwikkeling van de aangesloten bureaus, respectievelijk hun directies en medewerkers. De VPRA is opgericht in 1997 en voortgekomen uit de voormalige VPRA (Vereniging van Public Relations Adviesbureaus) en de NPRC (Nederlandse Vereniging van Public Relations Consultants).

[sharethis]

Activiteiten

  • 01-11-2017

    Train je adviesvaardigheden (20 september, 11 oktober en 1 november) - volgeboekt!

    Lees meer