« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 28-11-2013

ANP Pers Support partner van VPRA

 

"Met ANP Pers Support als partner hebben de leden toegang tot verschillende medianetwerken om nieuws onder de aandacht van de juiste journalisten te brengen". 
David Gribnau, voorzitter van de VPRA

De leden van de VPRA kunnen door de samenwerking gebruik maken van een speciaal aanbod op verschillende producten en diensten van ANP Pers Support, zoals de perscontactendatabase Agility, een abonnement op ANP Pers Support, de plaatsing van een enkel persbericht en deelname aan een van de PR-trainingen.

David Gribnau, voorzitter van de VPRA: ‘Als brancheorganisatie bieden wij ondernemers in onze branche laagdrempelig toegang tot een zo compleet mogelijk overzicht van kwalitatieve tools die elk PR-bureau graag hanteert. ANP Pers Support ontbrak nog aan onze lijst van partners en het is goed om te zien dat we daar beiden wat aan willen doen.’

Karin Cats, commercieel directeur ANP Pers Support: ‘ANP Pers Support helpt organisaties nationaal en internationaal met het verspreiden van hun nieuws en branded content. Wij verheugen ons op de samenwerking met de VPRA, als vertegenwoordiger van pr-communicatiebureaus met grote staat van dienst. Graag trekken we komende jaren samen op om onze dienstverlening aan de VPRA-leden te verhogen en aanwezige kennis over en weer te delen’.

[sharethis]

Activiteiten