« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 08-11-2013

VPRA lid van internationale PR-branchevereniging ICCO

"Onze club wordt steeds groter en professioneler, en heeft inmiddels een groot aantal leden dat graag inzicht wil in hoe nationale maar zeker ook internationale collega’s bepaalde zaken aanpakken. ICCO voorziet in die behoefte"
David Gribnau, voorzitter VPRA

Het bestuur van de VPRA heeft het lidmaatschap onder andere aangevraagd omdat ICCO goed de vinger aan de pols houdt op het gebied van internationale PR. Zo brengt het netwerk world reports uit, zet het onderzoeken uit om bepaalde sectoren en topics uit te diepen, en organiseert het interessante trainingen, seminars en bijeenkomsten.

Ook ICCO toont zich verheugd over de toetreding van de VPRA. Francis Ingham, ICCO Chief Executive: “We zijn erg blij met de toetreding van de VPRA. Deze dynamische organisatie heeft de afgelopen twee jaar hard aan de weg getimmerd en is inmiddels de spreekbuis geworden van de Nederlandse PR-sector. Ik zie uit naar de samenwerking met de VPRA en zijn bijna 50 leden. We hopen samen met hen de internationale PR-sector naar een nog hoger plan te tillen”. 

[sharethis]

Activiteiten