« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 11-09-2013

L&DJ PR behaalt BureauManagement Norm

Een onafhankelijke commissie van de VPRA toetst haar aangesloten bureaus systematisch op kwaliteit. Hiervoor is de BureauManagment Norm (BMN) ontwikkeld. Deze norm toetst zowel de operationele aspecten van de bedrijfsvoering, als het professionaliteitniveau van de medewerkers en de leiding en de kwaliteit van de dienstverlening. De BMN is ontwikkeld voor alle typen PR- en communicatieadviesbureaus die lid zijn of dat willen worden van de VPRA.

Peter Keijzer, directeur van L&DJ PR, is verheugd met het behalen van de BMN: ‘We zijn als bureau gegroeid en deze certificering staat daar symbool voor. Het is een bevestiging dat we op het goede spoor zitten. De VPRA biedt de mogelijkheid om dialogen te voeren en daarbij kennis en ervaring uit te wisselen met vakbroeders. Op deze manier kunnen we elkaar helpen.’ 

 

"Het is geweldig dat L&DJ PR de BMN heeft behaald. Hierdoor stijgt het algehele niveau van onze branche. Wij zien dat steeds meer bureaus behoefte hebben aan een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk".
David Gribnau, voorzitter van de VPRA

[sharethis]

Activiteiten