« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 15-08-2017

Nieuws van de Dutch PR Awards 2017

De Dutch PR Awards, die dit jaar vier categorieën bestrijken, worden op donderdag 14 september in Theater Amsterdam voor de 5e keer uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017. De inschrijving is inmiddels gesloten en we kunnen melden dat er meer dan genoeg animo is om kans te maken op een felbegeerde Dutch PR Award 2017!

De vakjury buigt zich momenteel over de ingezonden cases. De jury van de Dutch PR Awards 2017 bestaat dit jaar uit Bart de Vries (president van IPRA, associate senior adviseur HvdM en voorzitter van de Dutch PR Awards jury), Bartho Boer (directeur Communicatie NS), Marieke Quant (hoofd Marketing & Communicatie bij de NOS), Juergen Gangoly (partner en managing director van het Oostenrijkse PR-bureau The Skills Group en regionale president van Europa voor ICCO) en Erik Lenaers (Belgian Market Lead voor Weber Shandwick in Brussel).

De jury kiest drie genomineerden per categorie en worden voorafgaand aan de prijsuitreiking bekendgemaakt. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Award-uitreiking 14 september

De feestelijke award-uitreiking start aan het einde van de middag met een netwerkborrel, gevolgd door een fantastisch driegangendiner en aansluitend de prijsuitreiking. Binnenkort maken we het programma bekend.

Kaartverkoop

Kaarten voor de prijsuitreiking zijn verkrijgbaar via onze website (inclusief netwerkborrel en diner) en zolang de voorraad strekt maar uiterlijk voor 31 augustus. De prijs per toegangskaart is voor de 1e entreekaart € 125 per persoon. Elke tweede en volgende kaart kost € 95 per persoon.

Kom gezellig met je team/opdrachtgever en bestel je losse entreekaarten. Het wordt een prachtige award night waar je uitstekend kunt netwerken en genieten!

#DPRA2017

Heb je prangende vragen of interesse in sponsormogelijkheden van de Dutch PR Awards 2017? Mail naar event@vpra.nl.

------------------

Hoofdsponsors

De Dutch PR Awards 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Media Info Groep
LexisNexis

De Perslijst

[sharethis]

Activiteiten