« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 05-07-2017

VPRA maakt juryleden Dutch PR Awards bekend

VPRA maakt juryleden Dutch PR Awards bekend
Op 14 september 2017 worden de Dutch PR Awards uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017. De voorbereidingen zijn in volle gang en ook de jury staat klaar om alle inzendingen te voorzien van commentaar. De jury is een mix van ervaren routiniers, bekende namen en buitenlandse PR-sterren. Met trots presenteert de VPRA de jury voor de Dutch PR Awards.

Bart de Vries
Bart de Vries is president van IPRA, waar hij zich richt op de verjonging van de internationale beroepsvereniging. De Vries heeft meer dan 20 jaar ervaring in het communicatievak en heeft in zijn carrière voor allerlei communicatie-uitdagingen gestaan, variërend van corporate reputatie tot PR-introducties en crisiscommunicatie. Ook is Bart als associate senior adviseur verbonden aan HvdM. Bart de Vries is voorzitter van de jury voor deze editie van de Dutch PR Awards.

Bartho Boer
Bartho Boer (38) is directeur Communicatie bij één van de onbetwiste love brands van Nederland: het blauw-gele NS. Eerder werkte hij als hoofd Bestuursvoorlichting in Amsterdam aan succesprojecten als de Noord/Zuidlijn (bijna af). Bijna niemand leest zijn columns in C of Communicatie Magazine. Desondanks is hij drie jaar op rij gekozen in de top 3 meest inspirerende communicatieprofessionals van Nederland (#1 in 2015; #3 in 2016; #2 in 2017). Zou het dan zijn omdat hij Voorzitter is van de Adviesraad Positionering Vak-en beroepsgroep bij Logeion of college Strategische Communicatie geeft aan Nyenrode? Vast niet. En toch zit hij in de jury van de Dutch PR Awards, eindelijk iets wat hij vol trots op zijn cv kan zetten.

Marieke Quant
Marieke Quant is hoofd Marketing & Communicatie bij de NOS. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de communicatie- en marketinguitingen van de omroep. Eerder werkte Quant negen jaar bij PR-bureau Hill + Knowlton en was zij manager communicatie & marketing bij ziekenhuis Tergooi.

Juergen H. Gangoly
Juergen Gangoly is partner en managing director van het Oostenrijkse PR-bureau The Skills Group, affiliate van FleishmanHillard International. Ook is Juergen vicepresident van de Oostenrijkse PR association en vertegenwoordigt hij Oostenrijk sinds 2010 in de raad van de International Communications Consultancy Organization (ICCO). Sinds december is hij de regionale president van Europa voor ICCO.

Erik Lenaers
Erik Lenaers is Belgian Market Lead voor de Brusselse vestiging van Weber Shandwick, waarin hij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en uitvoering van creatieve en cross-disciplinaire projecten voor Belgische klanten. Daarnaast is Erik betrokken bij de Belgische beroepsvereniging C², waar hij commission leader is voor de adviesbureaus. 

Wil jij je case laten beoordelen door de jury? Stuur ‘m snel in, want de inschrijvingen zijn nog open tot 15 juli. Daarna gaat de jury officieel aan de slag met de cases. Succes!

[sharethis]

Activiteiten