« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 18-05-2017

Save the date voor de Dutch PR Awards 2017!

De VPRA is verheugd te melden dat de voorbereidingen voor de officiële Dutch PR Awards (DPRA) 2017 in volle gang zijn! De Dutch PR Awards, die traditioneel verschillende categorieën bestrijken, worden op donderdag 14 september in Amsterdam uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017. Het is alweer de vijfde editie van de award.

De award-uitreiking start aan het einde van de middag met een borrel, gevolgd door een diner met de feestelijke uitreiking van de felbegeerde Dutch PR Awards 2017. Ook voor deze editie wordt weer een professionele vakjury samengesteld.

VPRA-voorzitter Huib Bannier: “Het wordt een bijzondere dag waar we trots mogen zijn op ons eigen werk, trots op het werk van de ander, en trots op ons mooie vak. Ik ben nu al trots op de enorme energie die collega’s van aangesloten bureaus stoppen in de organisatie van het evenement van het jaar. 14 september, een dag om naar uit te kijken!”.

Categorieën
De aankomende editie zijn er in vier categorieën awards te behalen: Business to Consumer, Business to Business, non-profit en de MVO-Award. De VPRA wil met de speciale MVO-Award bureaus inspireren om PR-expertise in te zetten om zo innovatie in communicatie te stimuleren en bij voorkeur met maatschappelijke relevantie. Tevens wil de VPRA non-profit organisaties oproepen om samen met PR- en communicatiebureaus tot nieuwe initiatieven en ideeën te komen. De winnaar in deze categorie ontvangt een cheque ter waarde van € 25.000,- van De Stichting Auspiciën om het idee te realiseren.

Sponsors
Media Info Groep en LexisNexis hebben zich inmiddels als sponsor verbonden aan de DPRA 2017 en we zijn in gesprek met meer geïnteresseerden. Met de Adfo-groep zijn we een unieke en intensieve samenwerking aangegaan die de nodige aandacht en mediadruk zal opleveren.

Theater Amsterdam
Het podium voor de Dutch PR Awards 2017 is Theater Amsterdam. Het prachtige theater dat in 2014 haar deuren opende, ligt aan 't IJ net buiten het centrum van Amsterdam in de Westelijke Houthavens. Theater Amsterdam is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeerplaatsen.

We zetten de Dutch PR Awards 2017 groots op en nodigen zowel VPRA-bureaus als niet-leden en opdrachtgevers op om hun case in te dienen. Geïnteresseerden kunnen zich binnenkort inschrijven via de website.

Noteer donderdag 14 september alvast in je agenda en houd onze website, mailings en andere oproepen in de gaten. En bedenk alvast met welke winning-case je gaat aanmelden!

Heb je prangende vragen of interesse in sponsormogelijkheden van de Dutch PR Awards 2017? Mail naar event@vpra.nl.


Met collegiale groet,
Namens het bestuur en de evenementencommissie

Peter Pors – VPRA-bestuurslid
Event-commissie: Thijs Ros, Diane van Hesteren, Amanda Jansen, Marjolein Tijdink

[sharethis]

Activiteiten