« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 24-11-2016

VPRA Young Gen: Snapchat en verder

VPRA Young Gen: Snapchat en verder – in gesprek met Dimitry ‘Dim’ Vleugel, Marketing manager Honor Netherlands & PR manager Huawei Consumer Business Group

Wat:
“Misschien moeten we iets met Snapchat.” Een veelgehoorde kreet in de wandelgangen die vrijwel steevast wordt opgevolgd met de vraag wat dan. Daarop geven we samen antwoord tijdens de VPRA-sessie ‘Young Gen: Snapchat en verder’.

Tijdens de sessie praat Dimitry ‘Dim’ Vleugel je bij over de mogelijkheden van Snapchat en bekijken we de mogelijkheden van Snapchat voor Huawei. Zo doe je niet enkel theoretische kennis op, maar breng je na deze sessie ook gedegen advies uit over het medium.

Misschien ken je Dim als internetondernemer of medeoprichter van Androidworld.nl, een van de grootste websites over Android-smartphones. Daarnaast maakt hij zich druk over messengers én Snapchat, waar je hem volgt op @Dim_NL.

Wanneer:
Donderdagmiddag 24 november a.s., van 15:00 – 18:00 uur
Aanvang sessie: 15.30 uur
Bezoek redactie: 17.00 uur
Start borrel: 17.15 uur.

Waar:
Huawei / Honor Nederland
Stationsplein 4
2275 AZ  Voorburg

Voor wie:
Dit evenement is voor de VPRA Young Gen, de nieuwe generatie PR-professionals tot 30 jaar. 

Prijs leden/niet leden:
Deelname aan het evenement is gratis voor leden van de VPRA. Niet-leden betalen € 25,- voor deelname aan de interactieve sessie en aansluitende borrel. 

Inschrijven doe je hier (leden) en hier (niet-leden).

[sharethis]

Activiteiten