« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 05-04-2016

VPRA leden krijgen korting C-day16

Wetenschap en praktijk. Absorberen en ventileren. Welkom op het nationale vakcongres: C-DAY16.

Na het succes van C-DAY15 - met meer dan 500 communicatieprofessionals – is het op 9 juni tijd voor C-DAY16. Laat je op dit vakinhoudelijke jaarcongres inspireren door internationale sprekers en smaakmakers in ons vak. Communicatieautoriteiten spijkeren je kennis bij. Verrassende experts verruimen je blik. Koplopers delen de laatste trends. Na C-DAY16 ben jij helemaal klaar voor een nieuw communicatiejaar.

Waar kom je voor?

Samen met toonaangevende communicatiebedrijven en de beste wetenschappers leggen we de lat weer hoog.  De laatste stand der wetenschap, de nieuwste ontwikkelingen, prikkelende opinies, actuele trends en inspiratie tot creatie. Het komt allemaal aan bod. Succesvolle strategieën, modellen die werken, cases die inspireren. Een dag om te absorberen én ventileren. Vol inspiratie en transpiratie.

Programma

We openen met drie spraakmakende keynotes die ons vak kleur geven. Niets verhullende communicatiecases die de media hebben gedomineerd. Dagvoorzitter en vakvrouw Eva Brouwer vraagt ze alles wat jij wilt weten.

Daarna verdiep je je kennis en discussieer je op inhoud met vakgenoten in 2 fasterclasses naar keuze. Leer van topsprekers, leg hen het vuur aan de schenen en kom tot nieuwe inzichten.

Liever wat informeler je licht opsteken? Luister en praat mee aan de keukentafel over actuele (vak)issues.

Na de hilarische pre-bitterballenuitsmijter door ? is het de hoogste tijd voor een borrel en elkaar.

Tot 9 juni!VPRA leden kunnen tot 15 april profiteren van een extra korting van 50euro op de vroegboekkorting.

Daarna is het deelnametarief hoger, maar geldt de korting voor VPRA leden ook.

Klik hier http://www.logeion.nl/bijeenkomst/191/c-day16/register om te registreren. Bij het aanmelden is er ruimte voor opmerkingen. Als daar "VPRA" ingevuld wordt, dan wordt de speciale korting geregeld.

 

[sharethis]

Activiteiten

  • 01-11-2017

    Train je adviesvaardigheden (20 september, 11 oktober en 1 november) - volgeboekt!

    Lees meer