« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 05-04-2016

Masterclasses Van Ruler Academy met 10% korting

De Van Ruler Academy slaat een brug tussen theorie en praktijk. Na de populaire Masterclasses Reflectieve Communicatie Scrum & Strategisch Communicatie Frame is het aanbod nu uitgebreid met drie nieuwe masterclasses. 

Masterclass Reflectieve Communicatie Scrum
De enige echte Reflectieve Communicatie Scrum snelkookpan 2-daagse is weer open voor inschrijving. Je kunt niet meer zonder de communicatie scrum, dus wees er snel bij!

Strategisch Communicatie Frame
Zonder strategie zijn alle communicatieplannen dagdromen. Je hebt er niets aan. Ontwikkel je communicatiestrategie op 1 A3 en overtuig zonder veel moeite je omgeving met een plan waar geen speld tussen te krijgen is. De populaire 2-daagse workshop o.l.v. Betteke is een groot succes.

Visie op Communicatie in 1 dag *NIEUW*
Weet jij écht hoe communicatie werkt? Ontwikkel en ontdek o.l.v. Betteke in 1 dag je persoonlijke visie op communicatie. Dan heb je altijd een beter verhaal.

De Story Flow Methode *NIEUW*
Je krijgt in deze 2-daagse Masterclass, onder leiding van Saskia Ramakers en Jeroen Janssen, de kunst van gezamenlijke en systematische storybuilding onder de knie. Daarna plan je al je acties en projecten volgens de verhaalwetten van Hollywood. Je dicht zonder moeite de eeuwige kloof tussen verwachting en resultaat.

De Wendbare Communicatieprofessional *NIEUW*
Betteke en Margot van der Stap leren je samen in 1 dag hoe je slim, lenig en wendbaar inspeelt en voorsprong neemt op de nieuwste eisen die aan jou worden gesteld.

Alle leden van de VPRA kunnen met 10% korting deelnemen aan een masterclass van de Van Ruler Academy. Hoe? Nadat je in het inschrijfformulier hebt gekozen voor de optie ‘ik meld me aan voor’, krijg je een optie: Ja, ik ben lid van Logeion of VPRA. Kies voor deze optie en de 10% korting wordt verwerkt!


Meer informatie over de Masterclasses? Kijk dan snel op www.vanruleracademy.nl en schrijf je in.

 

[sharethis]

Activiteiten