« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 08-03-2016

(her) benoemingen VPRA bestuur

Op 29 februari 2016 is Rinske Brand, directeur van BRAND communicatie, toegetreden tot het bestuur en heeft de verantwoordelijkheid voor de nieuwe portefeuille positionering en communicatie aanvaard. De VPRA nam afscheid van bestuurslid evenementen Linda Annink (Urban Solutions) en bestuurslid directeuren Mayke van Keep (De Issuemakers). 

‘Door de nieuwe portefeuille ‘positionering’ in het leven te roepen, werken we structureel aan de profilering van de VPRA. Niet alleen voor onze eigen achterban, maar ook voor hun klanten en voor de complete PR-sector. De focus ligt voor ons op het toekomstbestendig maken van het PR- en communicatievak. Daarom zoeken we onder andere samenwerking met aanverwante sectoren en zullen we jongere generaties actief bij onze vereniging betrekken.’ aldus Rinske Brand.

Binnen het bestuur is er ook een herverdeling gemaakt tussen de diverse verantwoordelijkheden. Vanaf mei wordt Peter Pors (PDR) bestuurslid events, richt Karin van Geelen (Yellow Communications) zich op de Dutch PR Awards en wordt Rinske Brand dus verantwoordelijk voor de portefeuille positionering en communicatie. Wim Broekman (Bureau Broekman) blijft voorzitter, secretaris Serge Beckers (Wisse Kommunikatie) blijft verantwoordelijk voor het verenigingsmanagement, Huib Bannier (vanhulzen*gummo*kicks) richt zich ook in de toekomst weer op kwaliteit. 

Voor verschillende commissies is de VPRA op zoek naar gedreven leden die een leuke uitdaging zoeken naast hun reguliere werkzaamheden. Bekijk hier alle vacatures: http://www.vpra.nl/nieuws/vacatures/?item=137

 

 

 

[sharethis]

Activiteiten