« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 10-02-2016

BRAND communicatie lanceert bekroond campagneconcept ‘Mag ik deze dans van u?’

Eind januari 2016 lanceerde BRAND communicatie vol trots de nieuwe landelijke campagne ‘Mag ik deze dans van u?’ voor stichting Dance for Health. Vorig jaar bekroonden de VPRA en vakblad Communicatie het concept voor deze campagne met de Dutch PR MVO-Award voor het beste en vernieuwende pr-idee voor een maatschappelijk initiatief.

‘Mag ik deze dans van u?’ is bedoeld om de bewustwording over de ziekte van Parkinson te bevorderen en te laten zien wat dans daarin kan betekenen. De kracht van dans wordt getoond in een speciale promotievideo, die zoveel mogelijk mensen oproept om op Wereld Parkinson Dag op 11 april mee te dansen in een groot Zwanenmeer in de Rotterdamse Schouwburg. Dit kan live op het toneel, maar ook door een video in te sturen waarin mensen meedansen op de speciale choreografie. De ingezonden video’s worden tot een prachtige virtuele dansvoorstelling gemonteerd, die op 11 april in première gaat.

Het Nationale Ballet, Scapino Ballet Rotterdam en ParkinsonNet zijn als officiële partners van Dance for Health bij dit project betrokken. Meer informatie over de campagne is te vinden op de BRAND website en op www.magikdezedansvanu.com

 

 

[sharethis]

Activiteiten