« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 09-02-2016

De VPRA is opzoek naar gedreven PR-professionals

De VPRA is opzoek naar gedreven PR-professionals die een leuke uitdaging zoeken naast hun reguliere werkzaamheden bij hun bureau. Je helpt er niet alleen je branchevereniging en je collega’s mee, maar je leert ook veel van professionals en je hebt een leuke toevoeging voor je CV. De VPRA heeft een aantal vacatures:

Evenementenmedewerker
De VPRA heeft al een aantal jaar een evenementencommissie, die het bestuur helpt bij het organiseren van evenementen zoals borrels, young gen-bijeenkomsten, kennissessies, workshops en de Dutch PR Awards. Wij hebben extra handjes en hersenen nodig om de evenementen naar een nog hoger plan te tillen. Je mag meedenken over interessante communicatieonderwerpen, je helpt met de planning en invulling en je steekt de handen uit de mouwen tijdens het event, samen met je commissie-collega’s. Is dit iets voor jou? Stuur een mailtje naar event@vpra.nl met jouw gegevens en onderbouw waarom jij hier geschikt voor bent. 

Redactieteam 
De nieuwsbrief van de VPRA, VPRA Journaal, telt meer dan 2000 abonnees en wordt geschreven door Frank Lether. We willen een team formeren om Frank te ondersteunen, een club mensen waar Frank zijn kennis mee kan delen en die wekelijks de beste content selecteert en schrijft. Hiervoor zoeken wij een aantal junioren met een uitstekend taalgevoel. Lijkt dit je wat? Stuur een mailtje naar journaal@vpra.nl met jouw gegevens en onderbouw waarom jij geschikt bent voor deze functie. 

Positionering en communicatie
Het wordt tijd de VPRA nog beter op de kaart te zetten, daarom hebben wij een bestuurslid Positionering en Communicatie aangesteld. En zij zoekt hulp! Vind jij het leuk om mee te denken over de communicatiestrategie van de VPRA en namens de VPRA actief te zijn op social media? Dan zoeken we jou. Stuur een mailtje naar info@vpra.nl met jouw gegevens en onderbouw waarom jij geschikt bent voor deze functie. 

Wil jij graag een functie vervullen bij de VPRA, maar is deze hierboven niet genoemd? Dan kun je een mailtje met je ideeën sturen naar info@vpra.nl, allicht vinden we een plekje voor je. We kijken uit naar de reacties en verheugen ons op leuke nieuwe samenwerkingen! 

[sharethis]

Activiteiten