« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 17-12-2015

VPRA organiseert 2e internationale directeurendiner

Op zoek naar een goede PR partner voor de Belgische markt? Of gewoon gezellig proosten op het nieuwe jaar? We brengen je graag in contact met de leden van BPRCA, de enige professionele organisatie die de public relations adviesbureaus in België vertegenwoordigt.

Op vrijdag 15 januari staat het 2e internationale ‘directeurendiner’ gepland in Nijmegen. VPRA organiseert samen met de Belgische vereniging BPRCA een stadswandeling en afsluitend diner. 

Tijdens een stadswandeling door de oudste stad van Nederland onder begeleiding van een gids leer je alles over de stad. De stadswandeling start in het centrum van Nijmegen waar nog van alles te zien is van de Romeinen. Tijdens de wandeling leg je contact met verschillende directeuren van BPRCA en VPRA. Interessant voor jouw netwerk maar ook voor het delen van kennis over public relations in België en Nederland.  

Programma

Datum: vrijdag 15 januari

Aanvang: 17:00 uur met een hapje en drankje

Wandeling: 18:00 uur – 19:30 uur

Diner: 20:00 uur – 22:00 uur 

Kosten: € 85,00 voor VPRA leden

Voor degene die willen overnachten zijn diverse hotels in de nabije buurt te vinden. We geven je graag een advies.

Om dit unieke internationale event  tot een succes te maken hopen we je te mogen ontvangen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 8 januari. Het is de eerste VPRA-bijeenkomst in het nieuwe jaar. Een mooie gelegenheid om met elkaar het glas te heffen!

Je kunt je hier aanmelden. 
Je kunt je vraag  sturen naar Dave van Hemert (VPRA) of Julie Cluydts (BPRCA). 

 
Dave van Hemert event@vpra.nl|
Julie Cluydts secretariat@bprca.be

[sharethis]

Activiteiten