« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 26-10-2015

De VPRA verloot 2 exemplaren van het boek ‘Passie in Bedrijf’, van Brend Seinen

Het boek gaat in op de vraag hoe je op een natuurlijke manier tot een organisatie komt waarin persoonlijke groei en bloei samengaan met uitstekende resultaten. Seinen vertelt hoe je dit op korte termijn bewerkstelligt vanuit je rol als leidinggevende én hoe je dit verduurzaamt als mens. 

Seinen: “Vanuit je rol als leidinggevende leer je gebruik te maken van  de groepsdynamische wetten. Je krijgt inzicht en handvatten om je team(s) zo te faciliteren dat de mensen daarin samen gaan leren en presteren.

Daarnaast leer je hoe je als mens leider wordt van jouw team(s). Het uitgangspunt hierbij is dat je anderen niet kunt leiden als je zelf (onbewust) volger bent van je eigen emoties. Om anderen te leiden moet je leider worden van je zelf.” 

De schrijver studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Nijmegen. Tussen 1998 en 2008 was hij adviseur bij de Sociotechnische Organisatie Adviesgroep, destijds toonaangevend op het gebied van zelfsturende teams. 

Begin 2009 startte Seinen Passie in Bedrijf, van waaruit hij mensen individueel en groepsgewijs begeleidt.  

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor het boek? Simpel: geef via secretaris@vpra.nl  antwoord op de vraag waarom jij dit boek zou moeten ontvangen.

[sharethis]

Activiteiten