« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 15-10-2015

VPRA Young Gen te gast bij BNR – Leergierig & enthousiast

Op donderdagmiddag 8 en vrijdagmiddag 9 oktober zijn ruim 30 jonge PR-professionals te gast geweest bij BNR. Onder leiding van programmamaker en journalist John van Schagen was er ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring, en werd tijdens de spits de hectische redactie van BNR bezocht. Een leerzame, maar bovenal leuke ervaring, bleek uit de reacties van de deelnemers.

Ook John van Schagen was enthousiast. "Bij BNR vinden we het altijd leuk om jonge, enthousiaste mensen te mogen ontvangen. Ook dit evenement van de VPRA was een succes, de reacties waren enthousiast en de aanwezigen leergierig. Ik wens iedereen een mooie carrière toe en wie weet spreken we elkaar in de toekomst voor een klant."

Het evenement was zo’n succes dat moest worden uitgeweken naar twee middagen in plaats van een. “Dit succes zetten we voort met een sessie bij ANP op 5 november”, zegt Thijs Ros, betrokken bij de organisatie van VPRA Young Gen. “In Rijswijk gaan we dieper in op wat beeld kan betekenen voor de journalist, en daarmee ook voor jouw klant.”

Je kunt je hier aanmelden voor het tweede evenement van VPRA Young Gen.

[sharethis]

Activiteiten