« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 05-10-2015

2e VPRA Young Gen event: Over persbureaus en nieuwsfoto’s

Het tweede evenement van Young Gen gaat verder waar de sessie bij BNR stopt. We duiken in de wereld van nieuwsmakers, persfotografen en persbureaus. Young Gen is voor deze sessie uitgenodigd bij ANP Pers Support. Deze organisatie biedt de zakelijke markt van Nederland ‘de kortste weg naar publiciteit’. Dit doet ze o.a. door persberichten te plaatsen op het redactionele netwerk van het ANP. De mensen van ANP Pers Support laten je graag zien wat het ANP kan betekenen voor PR-bureaus en bedrijven met nieuws.  

Daarnaast opent het ANP zijn redactie waar hoofdredacteur Marcel van Lingen vertelt over het reilen en zeilen op de ANP-redactie en laat zien hoe nieuwsgaring in zijn werk gaat, welke foto’s van ANP-fotografen worden gekozen door kranten en waarom. 

Tijdens het kijkje op de vloer kun je bovendien je vragen stellen aan de ANP-fotoredacteur. De afsluitende borrel biedt gelegenheid om je inzichten met collega’s te delen. Ben jij erbij?

Wanneer:
Donderdagmiddag 5 november, van 15:30 tot 18:00 uur

Aanvang sessie: 16.00 uur
Bezoek redactie: 17.00 uur
Start borrel: 17.30 uur. 

Waar:
ANP

Verrijn Stuartlaan 7
2288 EK Rijswijk 

Voor wie:
Dit evenement is voor de VPRA Young Gen, de nieuwe generatie PR-professionals tot 30 jaar.

Prijs leden/niet leden:

Deelname aan het evenement is gratis voor leden van de VPRA (schrijf je hier in). Niet-leden betalen € 35,-. (schrijf je hier in)

Young Gen is een initiatief om de ‘young generation’ PR-consultants te laten delen in de kennis van de meer ervaren PR-mensen en hen in contact te brengen met hun leeftijdsgenoten in de PR-wereld.  Het inspiratieprogramma richt zich op consultants onder de 30 jaar. 

[sharethis]

Activiteiten

  • 01-11-2017

    Train je adviesvaardigheden (20 september, 11 oktober en 1 november) - volgeboekt!

    Lees meer