« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 21-09-2015

5 vragen aan onze nieuwe partner Sprekershuys

Wie zijn jullie?

Organiseer jij wel eens een bijeenkomst of evenement? Dan wil je natuurlijk een goede spreker op het podium zetten. Het Sprekershuys is een innovatief sprekersplatform waar je vaksprekers uit alle branches vindt. Het Sprekershuys verbindt sprekers, presentatoren, dagvoorzitters en artiesten aan evenementen en workshops. Dit zijn mensen met jarenlange ervaring, maar ook jonge aanstormende talenten uit de sport-, entertainment- en zakenwereld. Het Sprekershuys streeft naar absolute perfectie bij het verzorgen van de boekingen en tijdens het (mede) organiseren van evenementen en zorgen ervoor dat de juiste sprekers bij de juiste evenementen terechtkomen.’

Wat is jullie aanbod?

Na uitgebreid marktonderzoek te hebben gedaan, bleek dat de sprekersmarkt toe was aan een innovatief sprekersbureau. ‘In ons onderzoek kwamen we voorbeelden tegen van sprekers die maar de helft overhielden van het boekingsbedrag’, vertelt Maartje, ‘dat doen wij anders: we zijn volledig transparant en maken voor alle partijen zichtbaar wat we doen.’ De medewerkers van het Sprekershuys zijn, jong, enorm energiek, enthousiast, benaderen zowel sprekers als opdrachtgevers pro-actief en zijn aanwezig bij evenementen om het Sprekershuys een gezicht te geven en de kwaliteit te waarborgen. Het Sprekershuys richt zich op persoonlijk contact in combinatie met een sterke online marketing. 

Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?

Naast de exclusieve korting van 15% die VPRA leden van ons ontvangen, denken wij geheel vrijblijvend mee over de invulling van het evenement. Op deze manier willen wij de leden van VPRA laten zien dat de diensten van het Sprekershuys verder gaan dan alleen het leveren van vaksprekers! 

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen?

Om deze exclusieve voordelen te ontvangen hoeft u enkel het bewijs van lidmaatschap aan te leveren op het moment dat er een opdracht plaatsvindt. 

Meedenken met zowel sprekers als opdrachtgevers, dat is de kracht van het Sprekershuys!

Quotes opdrachtgevers:

Rabobank Zuidwest-Drenthe:

‘De samenwerking met het Sprekershuys was naar volle tevredenheid. Er werd snel en adequaat gereageerd op mailtjes en telefoontjes. Ook werd er goed met ons meegedacht. Kortom: prima geregeld!’

Stater N.V.:

‘De samenwerking met het Sprekershuys verliep uitstekend, de opdracht en het contact zijn zeer soepel verlopen.’

[sharethis]

Activiteiten