« Terug naar het overzicht

Bureaunieuws 17-09-2015

Otravo, van de merken WTC.nl en Vliegtickets.nl, brengt PR-activiteiten onder bij Van Diemen Communicatiemakelaars

11-09-2015, Amsterdam: WTC.nl en Vliegtickets.nl besteden vanaf heden hun PR-activiteiten uit aan Van Diemen Communicatiemakelaars. Beide reisondernemingen vallen onder moederorganisatie Otravo (online travel organisation).

“We zijn hartstikke trots om met zo’n mooie klant te mogen gaan werken. Deze samenwerking past ook goed bij de huidige trends die wij opmerken op het gebied van PR en communicatie. Klanten van bedrijven willen steeds vaker weten wat het echte verhaal achter een organisatie is. Roepen dat je de beste en de goedkoopste bent, is niet meer voldoende. Consumenten kopen hun product online het liefst bij een betrouwbare en eerlijke organisatie. Met goede PR is het mogelijk om die begrippen te laden. Dat is wat we nu ook bij WTC.nl en Vliegtickets.nl gaan doen”, vertelt Casper van Diemen, directeur van Van Diemen Communicatiemakelaars.

Otravo is in januari 2014 ontstaan na het samengaan van WTC.nl en Vliegtickets.nl. De reisorganisatie is daarmee marktleider in Nederland en België met een jaarlijkse omzet van meer dan 225 miljoen euro.

Kijk voor meer informatie op:

www.otravo.nl

www.wtc.nl

www.vliegtickets.nl

www.communicatiemakelaars.nl

[sharethis]

Activiteiten