« Terug naar het overzicht

Bureaunieuws 20-08-2015

Trainingen en workshops Van Diemen Communicatiemakelaars

Trainingen en workshops Van Diemen Communicatiemakelaars

Kennissessie PR: met content je doelgroep interesseren

Je hebt content, hoe ga je er dan handig mee om? Dus hoe zorg je voor een goede distributie? En distributie die ervoor zorgt dat je als organisatie niet alsnog een enorm advertentiebudget nodig hebt om te zorgen dat de content bij de doelgroep terechtkomt? Daar gaan we in deze kennissessie op focussen. Meld je aan via http://communicatiemakelaars.nl/trainingen/kennissessie-pr/ en kom langs bij Van Diemen Communicatiemakelaars op 17 september.

Gratis kennismakingstraining online adverteren

Online adverteren, waar beginnen we. Er zijn tal van mogelijkheden om internet te gebruiken voor uw marketingstrategie. Video-advertising, mobile advertising, performance advertising en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar de vraag is natuurlijk welke tool kunt u het beste gebruiken om uw doelgroep op de juiste manier te bereiken? Meld je aan via http://communicatiemakelaars.nl/trainingen/gratis-kennismakingstraining-online-adverteren/ en kom langs bij Van Diemen Communicatiemakelaars op 24 september.

Workshop online adverteren

Wanneer u nadenkt over uw marketingstrategie, kan online adverteren daarbij niet ontbreken. Maar waar beginnen we met online adverteren? Er zijn tal van mogelijkheden. Om ondernemers op weg te helpen met het opzetten van een online campagne, bieden wij de workshop ‘Online adverteren’ aan. Hier gaan we niet alleen in op de belangrijke bouwstenen van een campagne, maar we gaan ook specifiek kijken welke tools geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken. Meld je aan via http://communicatiemakelaars.nl/trainingen/workshop-online-adverteren/ en kom langs bij Van Diemen Communicatiemakelaars op 22 oktober.

Training effectief schrijven

Met de pittige ‘training effectief schrijven’ weet iedere deelnemer definitief van wanten in elk type communicatie. In deze cursus leer je hoe je teksten grondiger, knapperig en frisser opstelt. We maken samen met jou online en offline teksten, we leren je blogs schrijven en fine-tunen je communicatie voor social media. In vijf avondbijeenkomsten (maandagen) leer je het creatieve proces bij jezelf losmaken. We leren je journalistiek verantwoord en creatief schrijven in de meest gevraagde tekstgenres. Je oefent de ambachtelijke kant van het schrijfvak en zet de puntjes op de i van de Nederlandse taal. Een plezierige en interactieve cursus met wekelijkse (huiswerk)opdrachten en een certificaat. Meld je aan via http://communicatiemakelaars.nl/trainingen/training-effectief-schrijven-voor-doelgerichte-communicatie/ en kom langs bij Van Diemen Communicatiemakelaars (start 31 augustus). 

[sharethis]

Activiteiten

  • 01-11-2017

    Train je adviesvaardigheden (20 september, 11 oktober en 1 november) - volgeboekt!

    Lees meer