« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 06-08-2015

Dezelfde PR-passie in een nieuw bedrijf, de geboorte van Funke

Het Arnhemse PR bureau rvg media & impact, dat al sinds 1978 actief is, zet haar PR- en social-activiteiten voort in een nieuw bedrijf. Per 1 augustus introduceert rvg zijn nieuwe broer: Funke, hét nieuwe PR & Social bureau van Arnhem.

Rvg is sinds 1978 flink gegroeid. Ooit begonnen als bureau voor lezersacties. Later uitgebreid met PR als nieuwe dienst. Succesvol en altijd in beweging vroeg dat om een nieuwe strategie en uiteindelijk een volledige metamorfose van huisstijl, passend bij het nieuwe rvg media & impact. Online PR kreeg de aandacht, maar versterking was hard nodig. Daarom ging Bram een jaar geleden in zee met Aljo Hartgers, gespecialiseerd in Online Communicatie en Facebook Marketing met zijn bedrijf The Social.

'Toch ontbrak er nog iets, vertelt Bram Jeurissen, eigenaar va.  rvg media & impact en mede-eigenaar van het nieuwe Funke. 'Streven naar het optimale is altijd het doel geweest', aldus Bram. 'Hierbij was de samenwerking met online PR een mooie eerste stap, maar een logisch vervolg mocht zeker niet ontbreken. Vele avonden en weekenden hebben Aljo en ik gesproken over wat goed is voor onze klanten. Hoe wij samen, met ons team, belangrijker kunnen zijn voor onze klanten. Hoe ons team de beste focus heeft om te zorgen dat onze klanten bekender, toegankelijker en succesvoller worden’, licht Bram toe. Samenwerking was een goede eerste stap, maar samengaan was het uiteindelijke antwoord, want het vonkte ideeën tussen beide heren. Nu is Funke geboren, een bedrijf waar online en PR samenkomen.

Met de oprichting van Funke wordt er focus aangebracht en komt er nieuwe energie vrij. Bij Funke staat deze nieuwe energie nadrukkelijk centraal.

‘Bij Funke zien wij het merk als brandstof, de consument als zuurstof en onszelf als het ontstekingsmechanisme zodat er een reactie tussen de twee componenten komt’, legt Bram uit.

Deze ontsteking wordt veroorzaakt door kennis en kunde van ons team. Dit  ontstekingsmechanisme zorgt voor een vonk, oftewel de Funke! Een jonge, frisse naam die ook bij de niet-verafgelegen oosterburen bekend is.

Het familiekindje van Bram Jeurissen blijft bestaan.

Rvg media & impact blijft de succesvolle lezersacties aanbieden en breidt zijn Joint promotions uit. Funke neemt de taken PR en Social uit handen van rvg, waarbij ook alle PR klanten overgaan. Uiteraard met het vertrouwde team. De warme familieband en eenzelfde dak boven het hoofd blijft Funke en rvg met elkaar verbinden. Ook wordt de geboorteplaats van beide bedrijven niet verruild. De passie van het nieuwe Funke wordt in de Arnhemse roots van beide heren vervuld, namelijk 'het bekender, toegankelijker en succesvoller maken van mooie lifestyle merken.'

Bram en Aljo zijn enthousiast om samen met hun team het ‘nieuwe’ avontuur te starten. Het Funke team bestaat uit Wendy Tiebosch, Paul Clappers, Marleen Spoelstra, Kirsten Branderhorst en er is nog ruimte voor één nieuwe collega.

Check vooral www.facebook.com/funke.media, zodat je niets mist van alle vonken die Funke veroorzaakt.

[sharethis]

Activiteiten