« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 03-08-2015

Kom naar de VPRA Nazomerborrel!

Klaas Weima (Energize) geeft praktische handvatten voor effectieve contentmarketing

Met de meeste mensen weer terug van vakantie starten we het VPRA-seizoen op donderdag 3 september met een interessante nazomerborrel waarbij we het nuttige met het aangename combineren. Deze borrel vindt plaats in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht, vanaf 16.30 uur.

Klaas Weima, oprichter en managing director van Energize, trapt de borrel af met een interactieve workshop over het effectief inzetten van contentmarketing. Hij geeft praktische handvatten hoe je voor jouw merk of dat van je klanten een helder redactioneel kader kunt ontwikkelen. Waardoor content ontstaat die écht iets toevoegt voor het merk en de relatie met de publieksgroepen.  

Aansluitend is er een hapje en een drankje en kun je na- en bijpraten met collega’s uit het vak. Voor VPRA-leden een perfect moment om elkaar weer eens te spreken, maar ook niet-leden zijn van harte welkom! Kortom, een inspirerende start van het seizoen, die je als communicatie professional niet wilt missen!

Deze VPRA Nazomerborrel wordt gesponsord door ANP Pers Support en ANP Zakelijk. De partners voor het verzenden én monitoren van uw nieuws. 

Programma

16.30 uur      Ontvangst

17.00 uur      Klaas Weima over effectieve contentmarketing

17.30 uur      Borrel

Locatie

Louis Hartlooper Complex

Tolsteegbrug 1, Utrecht

Entree

Leden           10,- (je kunt je hier aanmelden voor deze bijenkomst)

Niet-leden     25,- (je kunt je hier aanmelden voor deze bijenkomst)


[sharethis]

Activiteiten