« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 30-04-2015

Dutch PR Awards 2015: Bijna vijftig deelnemende cases

Met 49 inzendingen zijn de inschrijvingen voor de Dutch PR Awards een groot succes. In totaal dingen zeven cases mee naar de speciale MVO Award ter waarde van 25.000 euro, de overige 42 cases worden door de jury gecategoriseerd. Op 5 juni worden de genomineerden bekend gemaakt. Op 2 juli vindt de uiteindelijke verkiezing plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst. De prijzen worden voor de vierde maal uitgereikt aan de deelnemende PR- en communicatieadviesbureaus.  
 
Wim Broekman, voorzitter van de VPRA: 'Wij zijn werkelijk overdonderd door het grote aantal
inschrijvingen.  Met 49 overtreft dit werkelijk onze verwachtingen. Opvallend is ook dat er bureaus zijn die hebben ingeschreven met meerdere cases
 
Dutch PR Award     
De Dutch PR Award heeft meerdere doelen: kennisdeling onder leden, het PR-vak verder professionaliseren en meer bekendheid geven aan het vak public relations Felix Meritis in de steigers  zal dit jaar het decor zijn waar wordt gestreden. Alle inzenders ontvangen een free-ticket voor dit PR netwerk evenement. Deelnamekaarten zijn te bestellen via de website van de VPRA. Het programma start om 16:00 uur met pitches van de genomineerden en besluit met de uitreiking van de Awards.
 
De Dutch PR Awards worden mede mogelijk gemaakt door De Perslijst, 360PR, Dokter Klik en Smart.pr.

[sharethis]

Activiteiten

  • 01-11-2017

    Train je adviesvaardigheden (20 september, 11 oktober en 1 november) - volgeboekt!

    Lees meer