« Terug naar het overzicht

Bureaunieuws 02-04-2015

Lievens Communicatie zoekt junior adviseur

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste starter op de communicatiemarkt. Je blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen het communicatievak. Je kunt snel schakelen, bent nieuwsgierig en hebt een vlotte pen. Je vindt het leuk om in teams te werken, maar durft ook zelfstandig projecten aan te pakken. Het lijkt je leuk om bij een bureau te werken.

Wie zijn wij?

Lievens Communicatie is een communicatieadviesbureau waar twaalf adviseurs en een financieel specialist werken. Wij zijn een eigentijds bureau met enthousiaste, betrokken en resultaatgerichte medewerkers. Vanuit ons kantoor op Park Veldzigt in Middelburg werken we voor opdrachtgevers in Zeeland, en soms daarbuiten. We zoeken passende, creatieve oplossingen voor elke communicatievraag. Wij voeren stakeholdersanalyses en communicatieonderzoek uit, geven communicatieadvies, realiseren communicatiemiddelen en organiseren en begeleiden bijeenkomsten en evenementen.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Een junior adviseur van Lievens Communicatie werkt voor verschillende opdrachtgevers. Je werkt binnen een team en helpt bij het maken van communicatiemiddelen. Je houdt bijvoorbeeld een Facebookpagina voor een infrastructureel project bij, schrijft een artikel voor het personeelsblad van een groot bedrijf, zoekt foto’s uit voor een jaarverslag van een zorginstelling of denkt na over de content van een website voor een kennisinstituut. Ook organiseer je met collega’s informatiemarkten, evenementen of interactieve bijeenkomsten.

 

Wat bieden wij?

We bieden een juniorfunctie voor een periode van zes maanden. Het salaris en de voorwaarden zijn marktconform. Je komt te werken op ons kantoor op Park Veldzigt in Middelburg. Bij ons wordt serieus gewerkt, maar ook veel gelachen. We bespreken de laatste ontwikkelingen in de regio en in ons vakgebied. Maar we geven tijdens de lunch ook mogelijk communicatieadvies voor de deelnemers van Boer zoekt Vrouw of discussiëren stevig over Wie is de mol?.

 

Wil jij bij ons komen werken? Stuur dan uiterlijk 7 april 2015 een sollicitatiebrief met cv naar Cora Zaaijer via cora@lievenscommunicatie.nl. Meer over ons bureau vind je op www.lievenscommunicatie.nl. Je kunt ons ook volgen via Facebook en Twitter. Met vragen over de vacature kun je bellen met Cora Zaaijer of Mirjam de Jong via 0118-655100.

[sharethis]

Activiteiten

  • 01-11-2017

    Train je adviesvaardigheden (20 september, 11 oktober en 1 november) - volgeboekt!

    Lees meer