« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 23-02-2015

5 vragen aan partner ANP Zakelijk

Wie zijn jullie?

ANP Zakelijk is onderdeel van het Algemeen Nederlands Persbureau ANP en richt zich hoofdzakelijk op dienstverlening voor PR- en communicatieprofessionals. Met onze diensten ANP360, ANP Nieuws en ANP Agenda maakt u van nieuws direct relevante informatie voor uw organisatie.

Wat is jullie aanbod?

Wij bieden de volgende tools: ANP360, ANP Agenda en ANP Nieuws.

ANP360 geeft u inzicht in wat er over uw klanten, uw bureau, stakeholders en concurrenten wordt gepubliceerd in landelijke, regionale en huis-aan-huisbladen, online en social media. Onze informatiespecialisten richten de tool voor u op maat in, zo heeft u altijd een compleet overzicht van de voor u belangrijke topics. Wilt u inzicht in sentimenten? Wij maken voor u een uitgebreide sentimentenanalyse op alle vormen van content.

Met ANP Agenda en ANP Nieuws bent  u als professional klaar voor wat komen gaat. De ANP Agenda houdt u op de hoogte van evenementen die voor u van belang zijn en laat u zien welke nieuwswaardige gebeurtenissen in het verschiet liggen. Via ANP Nieuws blijft u 24 uur per dag op de hoogte van het nieuws. 

Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?

VPRA-leden krijgen 15% korting op de maandelijkse fee bij een jaarcontract voor ANP360, ANP Nieuws of de ANP Agenda.

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen?

Neem contact op met ANP Zakelijk via zakelijk@anp.nl of telefonisch via 070-414 1424

Quote van een lid die al gebruik maakt van jullie dienst, wat jullie zo’n geschikte leverancier maakt.

Professionele dienst. 

[sharethis]

Activiteiten