« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 17-02-2015

3 VPRA-leden behalen VPRA Q-certificaat

Lievens Communicatie (Middelburg), RVG Media & Impact (Arnhem)en IvRM (Bussum) hebben het VPRA Q-certificaat van de brancheorganisatie VPRA behaald. Voor IvRM ging het om een hertoetsing. Dit bureau behaalde vier jaar geleden als een van de eerste leden het kwaliteitskeurmerk. Hiermee voldoen de drie bureaus aan de kwaliteitseisen die de brancheorganisatie voor communicatiebureaus aan haar leden stelt.
 
Een onafhankelijke commissie van de VPRA toetst de bij haar aangesloten bureaus systematisch op kwaliteit. Hiervoor is het VPRA Q-certificaat ontwikkeld. Deze norm toetst zowel de operationele aspecten van de bedrijfsvoering, als het professionaliteitniveau van de medewerkers en de leiding en de kwaliteit van de dienstverlening. Het VPRA Q-certificaat is ontwikkeld voor alle typen PR- en communicatie-adviesbureaus die lid zijn of dat willen worden van de VPRA.
 
Wim Broekman, voorzitter VPRA: ‘Er is steeds meer belangstelling ook van onze leden voor een kwaliteitslabel waarmee Public Relations en communicatieadviesbureaus zich onderscheiden. Het is goed om te zien dat de leden ook zelf steeds meer "eagerder" zijn om het VPRA Q-certificaat te willen behalen. De ervaring leert dat het de leden ook houvast geeft bij het ontwikkelen van hun eigen bureaustrategie."

[sharethis]

Activiteiten