« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 17-02-2015

5 vragen aan partner LexisNexis

Wij zijn jullie?

LexisNexis Business Information Solutions (BIS), onderdeel van Reed Elsevier, is een vooraanstaande leverancier van kennis en informatie gebaseerde oplossingen voor professionals in verschillende sectoren.  Op het gebied van PR en Communicatie  bieden wij unieke oplossingen voor Mediamonitoring, Reputatiemanagement en Current awareness. 

Wat is jullie aanbod?

LexisNexis biedt u de mogelijkheid om marktleider te zijn in uw markt.

  • U weet wat er in de in de media speelt: u ontvangt dagelijks nieuws over de onderwerpen die voor u of uw klanten van belang zijn. Dit nieuws kunt u gemakkelijk in de vorm van een, op maat gemaakte, nieuwsbrief aan uw klant versturen.
  • U heeft snel toegang tot veel  betrouwbare informatie: Internationaal en nationaal nieuws, biografieën, bedrijfsrapporten, landenrapporten of marktinformatie. U doorzoekt hier binnen ruim 36.000 bronnen  
  • U kunt het digitale nieuwsarchief raadplegen tot wel 30 jaar terug. Hierin is LexisNexis uniek.

 

  • U kunt de effectiviteit en resultaten van uw communicatie meten en overzichtelijk in (grafische) rapporten meten en rapporteren

Wat is het voordeel voor VPRA-leden?

VPRA-leden kunnen tegen 15% korting de offline en online media monitoren op een onbeperkt aantal zelfgekozen zoekwoorden en/of onderwerpen. Daarnaast geldt deze korting ook op het digitale nieuwsarchief van LexisNexis.   

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen?

Op aanvraag. 

Hebben jullie een quote van een tevreden klant?

Jullie zijn marktleider!”

“Goede en complete informatie”

“LexisNexis is is een waardevolle betrouwbare informatiebron”

[sharethis]

Activiteiten