« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 09-02-2015

5 vragen aan partner Zapaday

Wie zijn jullie?
Met Zapaday kunt u in de toekomst kijken en tijdig gericht actie ondernemen. Zapaday biedt nieuwskalenders, sectorkalenders en uw communicatiekalender op maat.
Journalisten, woordvoerders, PR/PA bureaus, Communicatie en Marketing professionals van meer dan 300 nieuwsbedrijven en multinationals maken gebruik van Zapaday om hun interne ‘agenda’ af te stemmen op externe agenda’s.

Met honderden kalenders in onze ‘Calendar Store’ zijn we de meest volledige bron van informatie over de toekomst ter wereld.

Zapaday heeft 16 medewerkers en is gevestigd in Amsterdam.

Wat is jullie aanbod?
Nooit meer toekomstige kansen en bedreigingen binnen uw sector missen?

U bent altijd op de hoogte met onze Sectorkalenders, voor bijvoorbeeld Retail, Food, Telecom, Banken, Verzekeraars, Zorg, Gemeenten, Energiebedrijven en MarCom. In onze sectorkalenders vindt u alle toekomstige benoemingen, productlanceringen, wetgeving, bijeenkomsten, jaarcijfers en nieuwsgebeurtenissen voor uw sector.

Wilt u alle belangrijke interne en externe gebeurtenissen en communicatiemomenten op één plek bijhouden en delen met collega’s?

Dat kan met de Zapaday Communicatiekalender. Als PR/PA bureau kunt u die ook aanbieden aan uw klanten. Al meerdere bureaus gingen u voor.

Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?
VPRA leden krijgen het eerste jaar 15% korting op de Zapaday Communicatiekalender en op alle Sectorkalenders.

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen?
Vraag een demo aan via sales@zapaday.com onder vermelding van demo VPRA.

U kunt ook direct een sectorkalender aanvragen op http://www.sectorkalenders.nl. Geef in het bestelformulier aan dat u VPRA-lid bent.

Quote van een lid die al gebruik maakt van jullie dienst, wat jullie zo’n geschikte leverancier maakt.
 “With Zapaday we are always on top of all relevant news and events. We and our customers have time to prepare and take action.” Mayke van Keep, Partner Issuemakers

 

[sharethis]

Activiteiten

  • 01-11-2017

    Train je adviesvaardigheden (20 september, 11 oktober en 1 november) - volgeboekt!

    Lees meer