« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 02-02-2015

5 vragen aan partner EURIB

Wie zijn jullie?
EURIB/ European Institute for Brand management is een onafhankelijk kennisinstituut dat zich ten doel heeft gesteld wetenschappelijke kennis op het gebied van brand, design & reputation management voor managers toepasbaar te maken. De hoofdactiviteiten van EURIB zijn onderwijs, onderzoek en advies in de drie genoemde vakgebieden. In alle activiteiten van EURIB ligt de nadruk op een wisselwerking tussen kennis en praktijk. We ontwikkelen kennis, verspreiden deze en helpen managers ermee betere beslissingen te nemen. Zie www.eurib.org

Wat is jullie aanbod?
Op onderwijsgebied verzorgt EURIB korte leergangen, masterclasses en congressen op het gebied van brand, design en reputation management. Daarnaast heeft EURIB een tweejarig masterprogramma met drie specialisaties: Brand Management, Design Management en Reputation Management.

Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?
We inventariseren continu nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. VPRA-leden kunnen hiervan profiteren door zich in te schrijven op onze gratis nieuwsbrief en door met 15% korting deel te nemen aan onze opleidingen en bijeenkomsten. Bij het EURIB Masterprogramma wordt de korting berekend over de opleidingskosten (excl. de locatie en on-campuskosten).

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen?
Om voor de korting in aanmerking te komen kun je bij je inschrijving aangeven dat je VPRA-lid bent; na verificatie vanuit VPRA wordt de korting verrekend op de factuur.

 Quote van een lid die al gebruik maakt van jullie dienst, wat jullie zo’n geschikte leverancier maakt.
“In de EURIB Masteropleiding is bij mij langzaam het besef gegroeid dat brand, design en reputation management niet zonder elkaar kunnen. Juist de samenhang in benadering van deze vakgebieden is datgene wat me in mijn dagelijkse werk verder helpt.” 

Sabine Parmentier, Marketing en communicatie bij de Kunsthal Rotterdam. 

 

[sharethis]

Activiteiten