« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 26-01-2015

5 vragen aan Rekel Producties

Deze week staat Rekel Producties in de spotlight. Wil je meer weten van deze partner? Lees dan de antwoorden op de 5 vragen.

Wie zijn jullie?

Rekel Producties is een audiovisueel communicatiebureau in Utrecht. Ons vaste team werkt samen met freelancers die hun werkplek hebben bij ons in huis, in ons RekelLab. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk met cameramensen, regisseurs, animatoren en producers met wie we graag samenwerken.

Wat is jullie aanbod?
Films en animaties in opdracht. We zijn sterk in inhoudelijke voorlichtende producties en corporate films. Wij zijn fullservice; van concept, script, regie en camerawerk tot aan montage, vormgeving en implementatie.

Voordeel VPRA-leden?
Leden ontvangen 15% korting.

Hoe kunnen de VPRA leden het voordeel krijgen?
Vraag een offerte aan, dan zie je het vanzelf!

Quote van Theo Snijders, managing consultant Wisse Kommunikatie (klant van Rekel en VPRA lid).
Eind 2013 maakten we samen met Rekel Producties een video voor het Engelse bedrijf Air Products. De video was onderdeel van een grotere campagne over “operational excellence”. De samenwerking was bijzonder prettig. Rekel gebruikte voor de draaidag twee parallel geschakelde camera’s. Dat leidde tot een sterk eindresultaat. Een dynamische film die de visie van Air Products, ook met statistieken en visuals, helder in beeld brengt. Maar het is ook een film geworden die de dagelijkse werkzaamheden van een waterstoffabriek in het Botlek gebied fraai in beeld brengt.

 

[sharethis]

Activiteiten