« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 19-01-2015

De VPRA verwelkomt drie nieuwe leden.

Deze maand zijn er drie nieuwe leden toegetreden tot de VPRA, het ledenbestand blijft groeien. We verwelkomen Van Diemen Communicatiemakelaars, Glasnost en Text100.

Glasnost is een communicatiebureau opgericht door Wouter Glaser op basis van drie trends in de markt. 1. De invloed veranderd, 2. Oude tactieken zijn dood, 3. Glasnost durft de discussie met de klant aan te gaan. In 2014 won Glasnost twee internationale prijzen, de European Excellence Award in Parijs en de Digital Communication Award in Berlijn. Lees hier alles.

 Al meer dan 25 jaar vormt Van Diemen Communicatiemakelaars en brug tussen organisaties en hun doelgroepen. Dit bureau is een ervaren communicatieadviesbureau voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren; van vastgoed- tot verzekeringsbranche. De marketingcommunicatie-opdrachten zijn grofweg onder te verdelen in 4 categorieën: fullservice, I-mapping, Het PR-abonnement en VISIE. Lees hier alles.

Text100 ontwikkelt communicatiecampagnes voor toonaangevende B2B en B2C klanten, voornamelijk in de technologie en digital lifestyle sector. Het team is gespecialiseerd in het creëren en uitvoeren van geïntegreerde communicatiecampagnes bestaande uit earned, owned, social en paid communicatie. Text100 is onderdeel van Text100 Global Communications en werkt nauw samen met 28 andere Text100 kantoren.  Lees hier alles. 

[sharethis]

Activiteiten

  • 01-11-2017

    Train je adviesvaardigheden (20 september, 11 oktober en 1 november) - volgeboekt!

    Lees meer