« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 01-09-2014

5 vragen aan nieuwe partner PRDESQ

Wie zijn jullie?
Wij zijn Lennard Sigling, Marcel Olislagers, Geerdiene van Hardeveld en Patty Vinagre de Freitas, het team dat - naast nog veel meer leuke mensen - elke dag hard werkt om PRDESQ het beste all-in-one PR- en communicatietool te laten zijn. Involvement staat bij ons hoog in het vaandel. We komen dus ook graag in contact met jullie!
Onze WHY?  Elk bedrijf toegang bieden tot een effectieve PR en communicatie strategie. Onze WHAT? Gebruiksvriendelijke en effectieve software voor de beste prijs. Onze HOW? Samenvoegen van de 4 belangrijkste onderdelen van het PR vak: 
1. 24 uur per dag scannen van alles wat er op je vakgebied gebeurt, 2. relaties opbouwen met klanten en beinvloeders, 3. verspreiden van je boodschap over zoveel mogelijk kanalen 4. rapportage en analyse van resultaten.
 
Wat is jullie aanbod?
Wij bieden de meest complete oplossing voor iedere markt en ieder budget. MKB, corporate of PR-/communicatiebureau? Geen probleem. We hebben daarvoor 3 abonnementsvormen: PRDESQ Light, PRDESQ Pro en PRDESQ Corporate. 
 
Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?
Voor alle VPRA-leden bieden wij nu 15% korting op alle soorten abonnementsprijzen en exclusieve bijeenkomsten voor VPRA leden over de concrete veranderingen in de wereld van PR en communicatie en hoe daar commercieel succesvol mee om te gaan. 
 
Quote van een klant:
"Dankzij PRDESQ kunnen wij nu eindelijk voor meerdere merken en meerdere landen samen met collega's de PR en communicatie managen. Dat is al bijzonder, en dan ook nog een professionele, snelle en zeer betrokken helpdesk. Involvement in optima forma!" - Jochem Dijs, Marketing manager bij QS Solutions

[sharethis]

Activiteiten