« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 18-08-2014

5 vragen aan nieuwe partner pr.co

Wie zijn jullie

Hoi! Wij zijn pr.co. Ons team bestaat uit Dennis van der Vliet, Jeroen Bos, Lorenzo Grandi, Adine Rooyackers en Nick Dowse.

Met ons team werken wij er elke dag aan om een uiterst gebruiksvriendelijke en simpele dienst te bouwen die online PR makkelijker maakt. We zijn ontzettend flexibel, dus je weet zeker dat vragen of problemen bij de juiste personen terecht komen.

Wat is jullie aanbod

Wij bieden de leden van de VPRA een korting van 15% op al onze jaarabonnementen. Deze korting geldt ook voor een speciaal ontworpen en geïntegreerde perskamer – voor een voorbeeld kijk naar Greenchoice.

Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden

Wij bieden de VPRA-leden de korting. En we <3  PR bureaus.

Hoe kunnen VPRA leden hun korting krijgen

VPRA leden kunnen hun korting krijgen door een mailtje te sturen naar Adine Rooyackers via adine@pr.co. Zij neemt dan contact op en zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat de korting verrekend wordt.

Quote

“De samenwerking met pr.co is erg fijn en persoonlijk en ze denken graag met ons mee. Pr.co is continue aan het innoveren en luisteren daarbij ook goed naar onze wensen, zodat deze service goed aansluit bij wat wij nodig hebben. “PR consultant Mijke de Jong - Grayling

[sharethis]

Activiteiten