Het podium voor de Dutch PR Awards 2017 is Theater Amsterdam. Het prachtige theater dat in 2014 haar deuren opende, ligt aan ’t IJ net buiten het centrum van Amsterdam in de Westelijke Houthavens en is het enige theater in Amsterdam waar voorstellingen gedurende een langere tijd kunnen worden vertoond.

Theater Amsterdam beschikt over het Gouden Green Key Certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Het theater doet er alles aan om de druk op de natuur en milieu te minimaliseren. Hiermee gaat Theater Amsterdam een stap verder dan de reguliere wet- en regelgeving vereist.

Techniek

Met een theaterhal van 4.200 m2, biedt Theater Amsterdam unieke mogelijkheden voor grote decors en de modernste theatertechnieken. Uniek is het 180 graden ronde, in totaal 500m2 aan beweegbare projectieschermen en het digitale projectiesysteem WatchOut. Naast de standaard half ronde toneelvloer voor de projectieschermen is een uitbreiding tot een toneelvloer van 16 bij 10 meter mogelijk. De zaalcapaciteit kan verkleind worden mocht u met een kleinere groep zijn. Voor de overige ruimtes geld dat we werken met LCD schermen in diverse groottes en afhankelijk van uw wensen geluidsversterking of overige technische wensen kunnen faciliteren.

Bereikbaarheid

Theater Amsterdam is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar en beschikt over 300 eigen parkeerplaatsen. De ingang is gelegen op de kruising van de Koivistokade / Minervahavenweg (1013 AP) te Amsterdam.

Adres

Theater Amsterdam
Danzigerkade 5
1013 AP Amsterdam