Met trots presenteert de VPRA de jury voor de Dutch PR Awards.

Bart de Vries
Bart de Vries is president van IPRA, waar hij zich richt op de verjonging van de internationale beroepsvereniging. De Vries heeft meer dan 20 jaar ervaring in het communicatievak en heeft in zijn carrière voor allerlei communicatie-uitdagingen gestaan, variërend van corporate reputatie tot PR-introducties en crisiscommunicatie. Ook is Bart als associate senior adviseur verbonden aan HvdM. Bart de Vries is voorzitter van de jury voor deze editie van de Dutch PR Awards.

Bartho Boer
Bartho Boer (38) is directeur Communicatie bij één van de onbetwiste love brands van Nederland: het blauw-gele NS. Eerder werkte hij als hoofd Bestuursvoorlichting in Amsterdam aan succesprojecten als de Noord/Zuidlijn (bijna af). Bijna niemand leest zijn columns in C of Communicatie Magazine. Desondanks is hij drie jaar op rij gekozen in de top 3 meest inspirerende communicatieprofessionals van Nederland (#1 in 2015; #3 in 2016; #2 in 2017). Zou het dan zijn omdat hij Voorzitter is van de Adviesraad Positionering Vak-en beroepsgroep bij Logeion of college Strategische Communicatie geeft aan Nyenrode? Vast niet. En toch zit hij in de jury van de Dutch PR Awards, eindelijk iets wat hij vol trots op zijn cv kan zetten.

Marieke Quant
Marieke Quant is hoofd Marketing & Communicatie bij de NOS. Quant werkte ruim twaalf jaar bij communicatie-adviesbureau’s, waarvan negen jaar bij Hill + Knowlton Strategies. Marieke’s loopbaan kenmerkt zich door een grote interesse in maatschappelijk relevante onderwerpen. Dit en haar voorliefde voor communicatie brachten haar verder nog bij ziekenhuis Tergooi en biofarmaceutisch bedrijf AbbVie.

Juergen H. Gangoly
Juergen Gangoly is partner en managing director van het Oostenrijkse PR-bureau The Skills Group, affiliate van FleishmanHillard International. Ook is Juergen vicepresident van de Oostenrijkse PR association en vertegenwoordigt hij Oostenrijk sinds 2010 in de raad van de International Communications Consultancy Organization (ICCO). Sinds december is hij de regionale president van Europa voor ICCO.

Erik Lenaers
Erik Lenaers is Belgian Market Lead voor de Brusselse vestiging van Weber Shandwick, waarin hij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en uitvoering van creatieve en cross-disciplinaire projecten voor Belgische klanten. Daarnaast is Erik betrokken bij de Belgische beroepsvereniging C², waar hij commission leader is voor de adviesbureaus.