De officiële Dutch PR Awards (DPRA) 2017 worden op donderdag 14 september in Theater Amsterdam uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017.

Alle informatie over de algemene voorwaarden, categorieën, de locatie, de jury en jurering is te vinden via het aparte menu Dutch PR Awards op de website.

Belangrijk is dat de inzending volgens de voorgeschreven opzet, omvang en vorm wordt ingestuurd. Van belang is bovendien dat de betaling tijdig wordt ontvangen. Inzendingen waarvan de betaling niet is ontvangen, worden niet in behandeling genomen.

Hoe schrijf ik in?

De inschrijving voor de Dutch PR Awards 2017 is gesloten, u kunt geen case meer inzenden.

Betaling

Als je de case hebt ingediend per e-mail, is het van belang dat de betaling direct wordt ontvangen. Inzendingen waarvan de betaling niet is ontvangen, worden niet in behandeling genomen. Betalen (met iDEAL) kan via onderstaande links op de website. Let op: voor elke ingediende case dien je de betaling te voldoen in de gewenste categorie!

Innovatie-Award (€ 295 per case)

Leden van de VPRA (categorie B2B, B2C of Non-profit, € 395 per case)

Niet-leden van de VPRA (categorie B2B, B2C of Non-profit, € 595 per case)

Het inschrijfbedrag bevat: deelname aan de competitie van de Dutch PR Awards. Bij elke inschrijving krijg je bovendien één gratis RSVP-entreekaart voor de feestelijke prijsuitreiking met diner op 14 september 2017.

Losse entreekaarten: zolang de voorraad strekt zijn meer entreekaarten verkrijgbaar. De toegangskaarten geven recht op het gehele programma. De prijs per toegangskaart is voor de 1e entreekaart € 125,- per persoon en daarna elke kaart, ongeacht het aantal is: € 95,- per persoon.

Bestel hier de losse entreekaarten

 

Vragen? .