De onderstaande bureaus hebben het kwaliteitskeurmerk van de VPRA behaald en zijn daarmee VPRA Certified:

« Terug naar het overzicht

Turnaround Communicatie

Passie voor veiligheid
 
Turnaround communicatie is het eerste full service communicatie-bureau in Nederland dat al jaren gespecialiseerd is in het thema veiligheid. Onze overtuiging is namelijk dat iedereen recht heeft op een veilige leefomgeving en veilige producten. Daar werken wij graag aan mee. Passie voor veiligheid, dat is wat ons drijft.

Meerwaarde
Door onze sterke focus op het thema veiligheid, zijn wij in staat om overheden en bedrijven uitstekend communicatief te ondersteunen bij  de vele facetten van dit thema. Of het nu gaat om nationale, fysieke, sociale of externe veiligheid, risico- of crisiscommunicatie, product-, arbo- of patiëntveiligheid; bij Turnaround Communicatie bent u aan het juiste adres als het gaat om communicatie over veiligheid. Dankzij onze specialisatie geven wij doelgericht invulling aan uw communicatiebehoefte. Turnaround Communicatie staat betekend om haar strategische aanpak, die altijd praktisch en concreet uitvoerbaar is. Geen ellenlange communicatieplannen die in de la verdwijnen, maar een heldere onderbouwde aanpak waarmee u daadwerkelijk verder kunt. Wij zijn dan ook als geen ander in staat om complexe materie te vertalen naar effectieve, concreet toepasbare communicatieadviezen én heldere teksten die aansluiten bij de beleving van de doelgroepen. Wij laten onze klanten uit de verf komen en maken hen zichtbaar.

Communicatieadvies 
Public relations 
Tekstschrijven
Bladmanagement
Internet
Trainingen

Bureaukenmerken
Ons bureau kenmerkt zich door passie, persoonlijke benadering, professionele houding, deskundige werkwijze, enthousiaste aanpak en hands on-mentaliteit. Doorpakken, daar houden we van. Wij zijn een full service communicatiebureau. Van begin tot eind staan we voor u klaar. We zijn een moderne netwerkorganisatie met leveranciers om ons heen, die volgens onze hoogstaande kwaliteitsnormen werken. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, concepting, film, animaties, website, fotografie of drukwerk; wij hebben alles in de hand en ‘ontzorgen’.

In onze werkwijze staan relatievorming en persoonlijke benadering centraal. Dat betekent dat we opdrachten zelfstandig uitvoeren, maar altijd in verbinding met onze opdrachtgever. Als team bouwen we met elkaar aan het succes. We werken resultaat- en doelgericht. We zijn voortvarend en houden van doorpakken.

In ons team gaan we uit van de talenten die iedereen heeft gekregen. Iedere persoon is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Binnen Turnaround Communicatie hebben we inzicht in elkaars talenten en die zetten we graag optimaal in voor onze klanten.

Klantenkring
Turnaround Communicatie werkt voor vele toonaangevende (rijks)overheden, organisaties en bedrijven, op alle lagen en niveaus. Zo werken wij voor het ministerie van Veiligheid en Justitie, ministerie van Defensie, politie, brandweer, gemeenten, veiligheidsregio’s, (internationale) bedrijven en andere organisaties die zich met veiligheid bezighouden.

 

 

Turnaround Communicatie bv

Eendrachtstraat 29
3784 KA Terschuur

T: (0342) 84 69 33
E: info@turnaroundcommunicatie.nl

Contactpersoon: M.N. (Martin) Bobeldijk, directeur

 [sharethis]