De onderstaande bureaus hebben het kwaliteitskeurmerk van de VPRA behaald en zijn daarmee VPRA Certified:

« Terug naar het overzicht

Urban Solutions

www.urbansolutions.nl

Urban Solutions is een marketingcommunicatiebureau, gespecialiseerd in de marketing en promotie van steden, regio’s, woon- en winkelgebieden. Locaties in de brede zin van het woord dus. Of het nu gaat om citymarketing, gebiedscommunicatie, winkelcentrumpromotie of vastgoedmarketing,  wij zorgen ervoor dat uw locatie de aandacht trekt.

Onconventionele aanpak
Wij hebben een eigen aanpak voor gebiedsmarketing, noem het de Urban Solutions Way. Kort gezegd komt het erop neer dat we innovatieve ideeën verkiezen boven platgetreden paden. Slimme internetmarketing, PR-stunts, opvallende free publicity campagnes, guerrilla-marketing… we proberen waar mogelijk nieuwe tools in te zetten om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken. We komen dus niet alleen met een sterke, onderscheidende boodschap. We zorgen er tegelijkertijd voor dat zoveel mogelijk mensen uit de doelgroep die boodschap ook daadwerkelijk onder ogen krijgen.

Resultaat
We leveren creatieve oplossingen, die leiden tot concreet resultaat. Zoals meer bedrijven die zich in uw stad vestigen, meer geïnteresseerde huurders of kopers voor uw woonproject of meer toeristen die uw regio komen bezoeken. Resultaten die zichtbaar en meetbaar zijn. Daarvoor werken we met heldere prestatie-indicatoren. Met andere woorden: u weet bij ons precies wat uw investeringen u opleveren.

Ons team
Wij werken met een klein, hoog opgeleid en creatief team, dat kan bogen op vele jaren ervaring in het vakgebied. Daarnaast werken wij samen met specialisten die ons ondersteunen op gebied van bijvoorbeeld webdesign, online marketing en research (imago- en klantvriendelijkheidsonderzoek).

    Urban Solutions
    De Stad van Cahen
    Muurhuizen 104
    3811 EL Amersfoort

Telefoon: +31 (0) 33 253 67 01
Fax: +31 (0) 3 254 06 17
Emailadres: info@urbansolutions.nlWebsite: http://www.urbansolutions.nl/[sharethis]