De onderstaande bureaus hebben het kwaliteitskeurmerk van de VPRA behaald en zijn daarmee VPRA Certified:

« Terug naar het overzicht

IvRM

www.ivrm.nl

Over IvRM

Het is onze opdracht om je in gesprek te brengen met de stakeholders en doelgroepen die vitaal zijn voor het succes van jouw organisatie.

Dat doen we al meer dan tien jaar. Wij zijn succesvol actief op het snijvlak van corporate communicatie en PR. Wij adviseren je over de meest impactvolle communicatiestrategie die goed aansluit op jullie (organisatie) doelstellingen en voeren die vervolgens graag voor je uit. Contentgedreven creëren wij voorkeursposities, verbreden wij het draagvlak en versterken wij de reputatie van jouw organisatie. 

Positionering|thought leadership - Contentstrategie|profilering - Reputatie|legitimiteit

Wij hebben onze dienstverlening verdeeld in drie domeinen; positionering|thought leadership, contentstrategie|profilering en reputatie|legitimiteit. Daarbinnen schakelen wij even makkelijk tussen strategie, tactiek en uitvoering. Alle drie kennisdomeinen met een sterke onderlinge samenhang. Deze kennisdomeinen worden geleid door een ervaren domeincoördinator die een team van complementaire specialisten aanstuurt. Dit zijn adviseurs met hun eigen expertise op het gebied van corporate communicatie, PR, online, social media of crisiscommunicatie. Onze adviseurs delen hun expertise graag met je.


IvRM biedt o.a. de volgende diensten aan:

Communicatieadvies
Persbeleid
Contentmanagement
Boodschapontwikkeling
Mediatraining en workshops
Social media
Interne communicatie
Monitoring (online en offline)
Crisiscommunicatie
Stakeholder Management
Public Affairs
Redactionele producties 

Met vestigingen in Bussum en Brussel en als partner van Worldcom PR Group realiseert IvRM wereldwijd de communicatiedoelstellingen van opdrachtgevers in diverse sectoren. IvRM is brancheorganisatie VPRA gecertificeerd.

 

 

 

IvRM
Veldweg 28
1404 CV Bussum

T 035-692 69 43
I: www.ivrm.nl
E: info@ivrm.nl

Contactpersoon:
Maarten Halsema  

Tel. 06 - 53 52 51 96

mhalsema@ivrm.nl[sharethis]