« Terug naar het overzicht

14-09-2017 einde middag en avond

Dutch PR Awards 2017 op 14 september!

Voeg toe aan mijn agenda (Outlook / iCal)
Voeg toe aan Google Calendar

Dutch PR Awards 2017 op 14 september!

De VPRA-eventcommissie is druk bezig met de organisatie van de officiële Dutch PR Awards (DPRA) 2017! De Dutch PR Awards, die traditioneel verschillende categorieën bestrijken, worden op donderdag 14 september in Amsterdam uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017. Het is alweer de vijfde editie van de award. De inschrijving is inmiddels gesloten en we kunnen melden dat er meer dan genoeg animo is om kans te maken op een felbegeerde Dutch PR Award 2017! 

De award-uitreiking start aan het einde van de middag met een borrel, gevolgd door een diner met de feestelijke uitreiking van de felbegeerde Dutch PR Awards 2017. Ook voor deze editie is weer een professionele vakjury samengesteld.

VPRA-voorzitter Huib Bannier: “Het wordt een bijzondere dag waar we trots mogen zijn op ons eigen werk, trots op het werk van de ander, en trots op ons mooie vak. Ik ben nu al trots op de enorme energie die collega’s van aangesloten bureaus stoppen in de organisatie van het evenement van het jaar. 14 september, een dag om naar uit te kijken!”.

Categorieën
Deze editie zijn er in vier categorieën awards te behalen: Business to Consumer, Business to Business, non-profit en de Innovatie-Award. De VPRA wil met de speciale Innovatie-Award bureaus inspireren om PR-expertise in te zetten om zo innovatie in communicatie te stimuleren en bij voorkeur met maatschappelijke relevantie. Tevens wil de VPRA non-profit organisaties oproepen om samen met PR- en communicatiebureaus tot nieuwe initiatieven en ideeën te komen. De winnaar in deze categorie ontvangt een cheque ter waarde van € 25.000,- van De Stichting Auspiciën om het idee te realiseren.

Sponsors
Media Info Groep, LexisNexis en De Perslijst hebben zich inmiddels als sponsor verbonden aan de DPRA 2017. Met de Adfo-groep zijn we een unieke en intensieve samenwerking aangegaan die de nodige aandacht en mediadruk zal opleveren.

Theater Amsterdam
Het podium voor de Dutch PR Awards 2017 is Theater Amsterdam. Het prachtige theater dat in 2014 haar deuren opende, ligt aan 't IJ net buiten het centrum van Amsterdam in de Westelijke Houthavens. Theater Amsterdam is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Bekijk hier een sfeerimpressie.

Kaartverkoop
Kaarten voor de prijsuitreiking zijn verkrijgbaar via de website (inclusief netwerkborrel en diner) en zolang de voorraad strekt maar uiterlijk voor 31 augustus. Het wordt een prachtige award night waar je uitstekend kunt netwerken en genieten.


Noteer donderdag 14 september in je agenda en houd onze website, mailings en andere oproepen in de gaten. 

Heb je prangende vragen of interesse in sponsormogelijkheden van de Dutch PR Awards 2017? Mail naar event@vpra.nl.

Met collegiale groet,
Namens het bestuur en de evenementencommissie

Peter Pors – VPRA-bestuurslid
Event-commissie: Thijs Ros, Diane van Hesteren, Irene van As en Marjolein Tijdink


Vacatures

 • Vacature van de week:

  RVG zoekt netwerker, organisator én commercieel talent

  Vacature (32 - 38 uur) RVG zoekt netwerker,

  Bekijk deze vacature
  Vacature-overzicht
 • Meer vacatures:

  Bijl PR zoekt communicatieadviseur (32-40 uur)

  Hoe scherp ben jij? Bijl PR zoekt een adviseur me

  Bekijk deze vacature
 • Vacature officemanager

  Functie: officemanager Datum : september 2017 va

  Bekijk deze vacature
 • Vacature Redacteur / contentspecialist

  Commond is een communicatiebureau in het hart van

  Bekijk deze vacature
 • Gezocht: PR-consultant

  Linden & Barbosa werd in 2001 opgericht door C

  Bekijk deze vacature