« Terug naar het overzicht

20-06-2017 16.00 – 22.00 uur

Directeurendiner met BPRCA (België) - alleen voor leden

Voeg toe aan mijn agenda (Outlook / iCal)
Voeg toe aan Google Calendar

Het eerste directeurendiner met onze Belgische tegenhanger, de BPRCA, is een feit! We nodigen directeuren én seniors van VPRA-bureaus uit om onze Vlaamse vrienden in Rotterdam te ontmoeten op dinsdagmiddag 20 juni.

Samen met onze Belgische collega’s drinken we koffie bij de hippe Posse Espressobar, een initiatief van fotograaf Paul Posse. In zijn espressobar deelt hij zijn liefde voor fotografie en zijn verzameling van prachtig, vaak industrieel design met zijn bezoekers. Gevestigd aan de Veerlaan in Rotterdam in een groot industrieel pand past het concept van Posse uitstekend in de omgeving en het mooie uitzicht op Rotterdam.

We ontdekken al wandelend vervolgens de gebieden Kop van Zuid & Katendrecht. Kop van Zuid was ooit een druk schiereiland in het havengebied, nu is het een uitgaansgebied met internationale uitstraling. Katendrecht was vroeger Chinatown, zeemanskwartier en hoerenbuurt. Tegenwoordig is het hip, bruisend, maar nog steeds rauw.

Na de wandeling dineren we bij het intieme restaurant De Matroos en het Meisje op het Deliplein.

Programma 20 juni

16:30 uur          Ontmoeting & koffie bij Posse Espressobar
17:00 uur          Wandeling over de Kop van Zuid & Katendrecht (met gids)
18:30 uur          Diner bij Matroos en het Meisje

Het diner is voor zowel collega-directeuren als voor senior-medewerkers.

Kosten & inschrijven
De kosten voor deelname zijn € 85 (excl. BTW) per persoon. Het maximaal aantal deelnemers is 20 personen. Deelname is op volgorde van inschrijving, vol is vol. Vragen? event@vpra.nl.

Update: 

Het directeurendiner op 20 juni mei is volgeboekt, u kunt zich niet meer inschrijven.


Vacatures